Dorpsfeesten Slagharen

Kerstmarkt

Kerstmarkt

Header_Kerstmarkt

Dè kerstmarkt van Slagharen!

Op vrijdag 13 december 2019 vindt weer de jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Slagharen plaats. Het is daarmee traditiegetrouw één van de eerste kerstmarkten in de gemeente Hardenberg. Het kerkplein wordt daarbij omgetoverd in een sfeervolle kerstmarkt.

Van 18.00 tot 21.00 uur kunt u getuige zijn van verschillende muzikale optredens en diverse kraampjes bezoeken waar van alles te zien en te koop is. Vele verenigingen, scholen en ondernemers uit Slagharen en omstreken laten u graag zien wat zij te bieden hebben.

Dit jaar organiseert Stichting Dorpsfeesten Slagharen wederom de ‘foute-kerst-truien-verkiezing’. Kom ook in een foute kersttrui en maak kans op een mooie prijs!

In samenwerking met TRS Boeren en de Carnavalsvereniging De Turftrappers zal dit jaar een workshop ‘ Kerstbakjes maken door echte mannen ‘ worden georganiseerd. Opgeven is mogelijk via info@trsboeren.nl (inschrijfgeld 15 euro). Na 21:00 is in de tent een groot feest gratis voor iedereen toegankelijk.

Wij hopen u graag te mogen verwelkomen tijdens onze kerstmarkt op 13 december in Slagharen. Graag tot vrijdag 13 december!