Penningmeester gezocht!

Penningmeester gezocht!

Penningmeester

 

Helaas hebben wij na jaren trouwe dienst afscheid moeten nemen van Hans Juurlink als onze vaste penningmeester.

I.v.m. drukker wordende activiteiten op zakelijk gebied heeft hij er voor gekozen om op vrijwilligers niveau een stapje terug te doen. Uiteraard begrijpen wij deze keuze en bedanken wij Hans voor de bewezen diensten!

Bovenstaande betekent natuurlijk ook dat we op zoek zijn naar een nieuwe penningmeester. Ben jij of ken jij iemand die deze functie wel over zou willen nemen en daarmee actief iets voor Slagharen kan betekenen? Kom ons gezellige bestuur dan versterken!

Vanzelfsprekend is het ook een verrijking voor jezelf, vrijwilligerswerk staat altijd goed op je cv! Interesse? Neem dan contact op met een bestuurslid (zie Contact pagina) of stuur een mail naar info@dorpsfeestenslagharen.nl.